Forholdsregler for oliesæl

1.Forberedelser og forholdsregler før opstart


a. Omfattende kontrol af, om den mekaniske forsegling, tilbehør og rørledningsinstallation er komplet og opfylder de tekniske krav.


b. Der skal udføres statisk trykprøvning før påbegyndelse af mekanisk forsegling for at kontrollere, om der er lækage af mekanisk forsegling.Hvis der er mange lækager, skal årsagerne opdages og elimineres.Er den stadig ugyldig, skal den adskilles, kontrolleres og genindsættes.Det generelle statiske tryk ved prøvning af tryk er 2-3kg / cm2.


c. Drej pumpen for at kontrollere, om den er lys og jævn.Hvis drejeanordningen er hård eller fast, kontrolleres det, om samlestørrelsen er forkert, og om anlægget er rimeligt.


2.Installation og nedlukning


a. Hold forseglingskammeret fuldt af væske, før det startes.Ved transport af det fastslåede medium opvarmes forseglingskammeret med damp for at smelte mediet.Før start skal drejeanordningen vendes for at forhindre, at den bløde ring går i stykker på grund af pludselig opstart.


Oliesæl


Oliesæl


b. For den mekaniske forsegling ved hjælp af olieforseglingssystemet uden for pumpen skal forseglingssystemet startes først.Stoppe olieforseglingssystemet endelig efter nedlukning.


c. Efter at varmepumpen er stoppet, kan kølevandet fra olieforseglingen af hulrummet og endeforseglingen ikke stoppes med det samme.Kølesvandet kan kun stoppes, når olietemperaturen i slutningen af ansigtsforseglingen falder under 80-grader, så man undgår at beskadige forseglingsdelene.


3.Operation


a. Hvis der er en lille lækage efter pumpens start, skal den observeres i en periode.Hvis lækagen ikke falder efter 4-timers kontinuerlig drift, skal pumpen stoppes med henblik på inspektion.


b. Pumpens driftstryk skal være stabilt, og trykudsvingene må ikke være større end 1kg / cm2.


c. Under pumpens funktion skal evakueringsfænomenet undgås for at undgå tør friktion af forseglingsfladen og beskadigelse af forseglingen.


d. Tjek altid forseglingen.Under driften, når lækagen overstiger standarden, må den tunge olie ikke være mere end 5 dråber / min, og lysolien må ikke være mere end ti / min. Hvis der ikke er nogen tendens til forbedring inden for 2-3 dage, skal pumpen stoppes for at kontrollere lukkeanordningen.


Tidligere: Generel repræsentation af O-ring Næste: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Alle rettigheder forbeholdes.